Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Verankerd in de Noardelike Fryske Walden staat een boom...

“Verankerd in de Noardelike Fryske Wâlden staat een boom, omgeven door het landschap. Fier met de kruin in een lucht die vele schakeringen kent. De boom staat symbool voor groei. Een groene basis, water en lucht: drie voorwaarden om te groeien en te gedijen. De organische vormen zijn vriendelijk. De kleuren zijn ontleend aan de huisstijlen van de samenwerkende gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Met hun doorzichtigheid geven ze gestalte aan een transparante organisatie voor werk en inkomen.”

 

onze_klanten

< Terug

Aldus de inleiding van het huisstijlhandboek van de werk en inkomenorganisatie De Wâlden. De gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken zoveel mogelijk met elkaar samen. Zo kan er efficiënter en effectiever gewerkt worden en dit brengt de dienstverlening op een hoger peil.

De Wâlden staat voor de afdeling werk en inkomen; een gemeenschappelijk loket. Visser en de Graef communicatie tekende voor het logo en de daarbij behorende huisstijl. En natuurlijk mag een samenwerkingswijntje niet ontbreken.

 

Zie ook:

Transitiepark Groen Gas
Een merkwaardige huisstijl

< Terug