Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Stagiair gezocht

Visser & de Graef staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier “ontplopt”, zo schreef onze stagiair Gerwin Koppelaar over ons.

Zijn half jaar bij ons is omgevlogen en dat betekent dat er na de zomervakantie weer plek is voor een nieuw aanstormend talent in creatief ontploppen.

Ben jij die HBO Communicatie student of MBO-er vormgeving die ons team komt versterken? Neem dan contact op met Marcellus de Graaf om kennis te maken.

Freelancers op het gebied van vormgeving, copywriting en nieuwe media heten we van harte welkom om ons eens wat te laten zien of lezen. Maak, als je denkt wat voor ons te kunnen betekenen, eens een afspraak met Marcellus de Graaf.

Stageplaatsen zijn alleen beschikbaar bij de vestiging Leeuwarden

onze_klanten

Stagiairs heten niet voor niets “medewerker in opleiding” bij Visser & de Graef. Je wordt gerespecteerd en geaccepteerd als een volwaardig medewerker, maar er wordt altijd de tijd genomen voor het leerproces. Dit maakt Visser & de Graef tot een uitstekende leeromgeving.

De 32 jaar aan ervaring en samenwerking tussen Julius en Marcellus maakt de chemie tussen deze twee reclamerotten, en het talent in de studio, aanstekelijk en zorgt voor een constante prettige werksfeer.

De organisatie staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier “ontplopt”.

Visser & de Graef is een uitstekende springplank voor jong talent dat zich wil ontwikkelen en wil leren van de ervaring van de beide heren Julius en Marcellus.

Gerwin Koppelaar< Terug