Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Kleurrijk en in ontwikkeling

‘Kleurrijk en in ontwikkeling.’ Met deze door Visser en de Graef bedachte slogan werd op 10 september het nieuwe logo van VCO Oost-Nederland gepresenteerd.

‘Wij zijn niet alleen een onderwijsorganisatie maar zorgen nu ook voor kinderopvang.’ aldus VCO Oost-Nederland. En bij verandering van strategie hoort natuurlijk een passende jas. Het nieuw te ontwikkelen logo moest fris, helder zijn, maar zeer zeker ook transparant.

Voorafgaand aan de presentatie van de nieuwe huisstijl is een teaser voor de medewerkers ontwikkeld. De slogan 'kleurrijk en in ontwikkeling' is hiermee vooraf bekend gemaakt. Want bij VCO Oost-Nederland gaan ze er een topjaar van maken.

 

onze_klanten

< Terug

Responsive design

Naast de vervaardiging van basishuistijl en andere communicatiedragers is een nieuwe website ontworpen op basis van responsive design. Responsive design zorgt voor een optimaal gebruik van beeldscherm, tablet en smartphone, waarbij het uiterlijk van de website zich aanpast op het beeldscherm- formaat en de mogelijkheden van het betreffende apparaat. De techniek voor deze site is verzorgd door André Maas van Qlict te Enschede.

 

Zie ook:

Fiets foetsie?
Fashionmakers, the next generation

< Terug