Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Fiets foetsie?

Gestolen, gevonden, verlaten en onjuist geparkeerde fietsen kunnen terug gevonden worden op de website van de AFAC. In de campagne Fiets Foetsie, vind hem terug bij de AFAC richtten we ons met name op de studenten. Naast advertenties, folders (huis aan huis verspreid met de Afvalkalender) werd er ook gebruikt gemaakt van de narrowcastingkanalen op de scholen voor voortgezet onderwijs. En waar kan je de aandacht trekken van een student? In de kroeg en met name op het toilet. Daarom plaatsen we in alle kroegen van 058 een toiletposter. Al het publiciteitsmateriaal werd voorzien van een QR code. Na het activeren van die QR code maak je kennis met “Jan van de AFAC".

 

onze_klanten

< Terug

QR codes hoe en wat

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een QR (Quick Response) code voor het verspreiden van informatie. Deze code kan handig commercieel ingezet worden.

De valkuilen zijn ook talrijk. Verwijzigingen naar een website of naar platte tekst voegt niet zoveel toe en zorgt voor irritatie. Leuker is om er iets achter te hangen zoals een foto, een cartoon of een grappig filmpje. Zo krijgt men meer aandacht voor het bedrijf of het product.

 

Zie ook:

Kleurrijk en in ontwikkeling
Fashionmakers, the next generation

< Terug