Vacature Stagiair

Medewerker in opleiding

Visser en de Graef communicatie staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier ‘ontplopt’, zo schreef onze stagiair Gerwin Koppelaar ooit over ons.

“Stagiairs heten niet voor niets ‘medewerker in opleiding’ bij Visser en de Graef. Je wordt gerespecteerd en geaccepteerd als een volwaardig medewerker, maar er wordt altijd de tijd genomen voor het leerproces. Dit maakt Visser en de Graef tot een uitstekende leeromgeving.

De jarenlange ervaring en samenwerking tussen Julius en Marcellus maakt de chemie tussen deze twee reclamerotten, en het talent in de studio, aanstekelijk en zorgt voor een constante prettige werksfeer.

De organisatie staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier “ontplopt”.

Visser en de Graef is een uitstekende springplank voor jong talent dat zich wil ontwikkelen en wil leren van de ervaring van de beide heren Julius en Marcellus.”

Gerwin Koppelaar

Gerwins half jaar bij ons is omgevlogen en zo is er ieder half jaar weer plek voor een nieuw aanstormend talent in creatief ‘ontploppen’.

Ben jij die HBO Communicatie student of MBO-er vormgeving die ons team komt versterken? Neem dan contact op met Marcellus de Graaf om kennis te maken.

Stageplaatsen zijn alleen beschikbaar bij de vestiging Leeuwarden.

Solliciteren

Momenteel zijn er geen vacatures bij Visser en de Graef communicatie. Desalniettemin heten we freelancers op het gebied van vormgeving, copywriting en nieuwe media van harte welkom om ons eens wat te laten zien of lezen. Maak, als je denkt wat voor ons te kunnen betekenen, een afspraak met Marcellus de Graaf.

Samenwerken? Elkaar in de ogen kijken zegt zoveel meer…