Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Vriendelijke vormen

Een minder zakelijk interieur en meer gericht op de mens. Het uitgangspunt voor Audiologisch centrum Pento om een en ander aan te pakken in de Zwolse vestiging. De scheiding tussen kantine en kantoor, een enorme glaswand gaf de gewenste openheid maar aan enige privacy ontbrak het.

Organische golfvormen in etsfolie, verlevendigd met teksten in verschillende talen met betrekking op 'horen' brachten hier de oplossing. Deze golfvormen waren de leidraad voor het vloerbedekkingontwerp door het hele pand.

 

onze_klanten

De stoffering van de Pento kantoor- en receptieruimte is in samenwerking met BrinkQ Professional Flooring tot stand gekomen. De panoramafoto's hieronder laten de gangstoffering en de backoffice bestickering zien.

 

Zie ook:

Van het vuil, de stad...
De haak krijgt vorm

< Terug

< Terug

< Terug