Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Vacatures en stage

Momenteel zijn er bij Visser & de Graef geen vacatures. Maar dat houdt niet in dat wij geen belangstelling hebben voor nieuw of ‘oud’. Open sollicitaties zijn altijd welkom en je weet maar nooit.

Freelancers op het gebied van vormgeving, copywriting en nieuwe media heten we van harte welkom om ons eens wat te laten zien of lezen. Maak, als je denkt wat voor ons te kunnen betekenen, eens een afspraak met Marcellus de Graaf.

Stagiaires nemen we bij Visser & de Graef bloedserieus. Regelmatig hebben we een medewerker in opleiding op het gebied van vormgeving en/of Dtp in onze studio. Wij zijn niet snel tevreden en letten op talent en motivatie maar bieden wel een interessante plek voor aanstormend talent. Marcellus de Graaf weet van de hoed en de rand.

Stageplaatsen zijn alleen beschikbaar bij de vestiging Leeuwarden.

 

onze_klanten

Stagiairs heten niet voor niets “medewerker in opleiding” bij Visser & de Graef. Je wordt gerespecteerd en geaccepteerd als een volwaardig medewerker, maar er wordt altijd de tijd genomen voor het leerproces. Dit maakt Visser & de Graef tot een uitstekende leeromgeving.

De 32 jaar aan ervaring en samenwerking tussen Julius en Marcellus maakt de chemie tussen deze twee reclamerotten, en het talent in de studio, aanstekelijk en zorgt voor een constante prettige werksfeer.

De organisatie staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier “ontplopt”.

Visser & de Graef is een uitstekende springplank voor jong talent dat zich wil ontwikkelen en wil leren van de ervaring van de beide heren Julius en Marcellus.

Gerwin Koppelaar< Terug