Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Doorbijter gezocht

Bij Visser en de Graef communicatie hebben we een nieuwe uitdaging. Ter aanvulling van ons creatief team zoeken we een grafisch ontwerper met online vaardigheden. Je hebt natuurlijk veel goede eigenschappen, maar kennis van huidige ontwikkelingen in onze branche is een absolute must.


Onze nieuwe collega heeft niet alleen een ontwerpers oog maar kijkt nog meer door de ogen van onze klanten. Marketing communicatie is geen vies woord voor je. Heb je twintig jaar ervaring? Prima, maar laat dan zien wat je huidige skills zijn. Heb je minder bureau ervaring? Ook goed. Laat maar zien wat je in huis hebt. Na de zomerperiode willen we graag met je in gesprek. Belangstelling? Mail ons alvast.

 

Het gaat hier om functie bij Visser & de Graef communicatie te Leeuwarden.

onze_klanten

Stagiairs heten niet voor niets “medewerker in opleiding” bij Visser & de Graef. Je wordt gerespecteerd en geaccepteerd als een volwaardig medewerker, maar er wordt altijd de tijd genomen voor het leerproces. Dit maakt Visser & de Graef tot een uitstekende leeromgeving.

De 32 jaar aan ervaring en samenwerking tussen Julius en Marcellus maakt de chemie tussen deze twee reclamerotten, en het talent in de studio, aanstekelijk en zorgt voor een constante prettige werksfeer.

De organisatie staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier “ontplopt”.

Visser & de Graef is een uitstekende springplank voor jong talent dat zich wil ontwikkelen en wil leren van de ervaring van de beide heren Julius en Marcellus.

Gerwin Koppelaar< Terug