Visser en de Graef

058 -  213 08 49 | 053 -  434 66 86info@visserendegraef.nl

Echte doorbijter gezocht

Bij Visser en de Graef communicatie hebben we een nieuwe uitdaging. Wij zoeken een grafisch ontwerper met online vaardigheden. Je hebt natuurlijk veel goede eigenschappen, maar kennis van huidige ontwikkelingen in onze branche is een absolute must! We denken aan een functie met een omvang tussen de 24 en 32 uur.


Onze nieuwe collega heeft niet alleen een ontwerpers oog, maar kijkt nog meer door de ogen van onze klanten. Ontwerpen voor digitale toepassing zoals websites, maar ook vormgeven en opmaken voor gedrukte media kun je je uitstekend mee redden. Marketing communicatie is geen vies woord voor je. Heb je twintig jaar ervaring? Prima, maar laat dan zien wat je huidige skills zijn. Heb je minder bureau ervaring? Ook goed. Laat maar zien wat je in huis hebt. Belangstelling? Mail ons waarom jij denkt de ideale aanvulling op ons team te zijn, aangevuld met je CV en een beknopte indruk van jouw werk. Dat mag een PDF zijn maar uiteraard ook online staan.

 Het gaat hier om functie bij Visser & de Graef communicatie te Leeuwarden.

onze_klanten

Stagiairs heten niet voor niets “medewerker in opleiding” bij Visser & de Graef. Je wordt gerespecteerd en geaccepteerd als een volwaardig medewerker, maar er wordt altijd de tijd genomen voor het leerproces. Dit maakt Visser & de Graef tot een uitstekende leeromgeving.

De 32 jaar aan ervaring en samenwerking tussen Julius en Marcellus maakt de chemie tussen deze twee reclamerotten, en het talent in de studio, aanstekelijk en zorgt voor een constante prettige werksfeer.

De organisatie staat voor het realiseren van functionele communicatie. Functioneel én creatief. Want zeer regelmatig hebben we klanten met een communicatieprobleem op een creatieve manier “ontplopt”.

Visser & de Graef is een uitstekende springplank voor jong talent dat zich wil ontwikkelen en wil leren van de ervaring van de beide heren Julius en Marcellus.

Gerwin Koppelaar< Terug